10 бюти техники, които подлудяват мъжете

Провери какво във външния ти вид той намира за най-секси.

 
 

На какво е способна една жена, за да привлече вниманието на мъжа?

На всичко, разбира се! Болезнени козметични процедури, стриктни диети, харчене на пари за грим... Истината е, че не е необходимо да правиш всичко накуп. Има няколко подробности около женската визия, които карат мъжете да загубят ума и дума.

Галерия: Преди и след: как гримът прикрива пъпките

Виж всички снимки

Ето кои са 10-те най-важни.

1. Червено червило

То е класика и най-продаваният козметичен продукт на всички времена. Неговата история датира още от 18 век, когато то се превръща в символ на куртизанките, през ранните години на 20 век е знак на протест за суфражетките. В ерата на Мерилин Монро, червените устни придобиват култов статут, който продължава и до днес. Мъжете никога не биха пропуснали да се загледат по жена, носеща червено червило.

2. Черна очна линия

Знаеш ли как да изписваш очна линия? Но не каква да е, а тънка, с лека извивка и следващо точно линията на миглите? Не? Тогава бързо се научи, защото мъжете обожават красиво подчертаното с очна линия око.

►►► Виж тук 13 гениални начина за нанасяне на очна линия

3. Опушен поглед

50% от мъжете обръщат внимание на погледа (веднага след като забележат гърдите ти, както можеш да се досетиш). Лесно е – ако очната линия не е за теб, тогава опитай опушен поглед в класически цветове – черно, сиво или кафяво. Избягвай зеленото, синьото и лилавото, поне на първата среща. Мъжете не възприемат добре тези цветове.

4. Дълги и обемни мигли

Тук може да настъпи объркване. 60% от мъжете харесват дългите, кокетно извити (тоест фалшиви) мигли. Това е в противоречие с факта, че повечето от тях не понасят нищо изкуствено. За щастие, що се отнася до умело поставените екстеншъни за мигли, представителите на силния пол трудно ги разграничават от естествените косъмчета. Той вероятно ще реши, че те са ти дар от природата.

Галерия: 10 звезди, които прекаляват с екстеншъните за мигли

Виж всички снимки

5. Липсата на грим

Не очакваше ли това да им се харесва? Не се шокирай! Чистата, неподправена красота е издигната на пиедестал от мъжете. Добра новина за тези, които не си падат по цапотенето с грим.

6. Френският маникюр

И сега изненадата – 80% от мъжете гледат ноктите на жените. Нямаш избор, трябва да ги поддържаш изрядни, ако искаш да му направиш впечатление. Френският маникюр, който също като червеното червило е абсолютна класика, се нрави най-много на мачовците. Любопитен факт – той се ражда преди 50 години, когато холивудски режисьор моли създателя на марката Orly да създаде универсален маникюр, за да не трябва постоянно да се оправят ноктите на актрисите.

►►► Виж тук 10 вида маникюр, които мъжете ненавиждат

7. Холивудски къдрици

Не че жените с къса коса не се котират. Оформянето на прическата е най-важно. Меките, бляскави вълни са предпочитан стил от мъжете.

8. Лежерна коса

Прекрати използването на един тон стилизиращи продукти, маши и преси за изправяне. Противоположният пол предпочита косата ти да е натурална (е, поне можеш да я сресваш редовно). Естествената прическа те прави да изглеждаш по-млада и непринудена, а той се чувства по-комфортно около теб.

9. Бразилска кола-маска

Сега е време да те заболи. Благодари на героините от „Сексът и градът“, които популяризираха тенденцията в началото на 2000 година. И да, мъжете също харесват интимната ти прическа да е оскъдна и оформена като лентичка.

10. Деликатен аромат

Ухание на жена – ето какво ще го накара да те преследва до края на света. Не се изкушавай да избираш разни сложни, пикантни и тежки аромати. Избери нещо леко и свежо, особено ако отиваш на първа среща.