Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за теб
Жената ВОДОЛЕЙ

20.01 - 17.02

Принципна, променлива, хуманна, хладнокръвна
Планети:Сатурн и Уран

Дисциплинираният Сатурн те превръща в страхотен любовен партньор. За теб да бъдеш вярна, значи да бъдеш както любовница, така и вярна приятелка. Но ако си под влиянието на другата ти планета – независимия Уран – си склонна да разрушиш връзката си, само защото ти е скимнало, че няма бъдеще. Ако веднъж решиш, че всичко е свършено, дори да е неочаквано, непреклонното ти поведение е огромен шок за бившия ти и лоялността ти се изявява единствено в това да останеш вярна на себе си.

С какво привличаш мъжете: Винаги си готова за нови изживявания, така че си доста забавен обект за срещи и желан страстен партньор.

С какво отблъскваш мъжете: Имаш тенденцията да изглеждаш адски обсебена от последното нещо, с което си се захванала и понякога мъжът до теб се чувства като изоставен.


Фъни Хороскопи