Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за теб
Жената СКОРПИОН

23.10 - 21.11

Наблюдателна, целеустремена, решителна, страстна
Планети:Марс и Плутон

Планетите, които те покровителстват, са адски горещи – своенравният Марс и хипнотизиращият Плутон – така че със сигурност за теб са характерни изпепеляващите страсти... Любовните ти връзки са драматични и бурни. Честността е от огромно значение за теб. Трудно се доверяваш на мъжете – трябва да минат през доста тестове и изпитания, за да получат място в живота ти. Ако те предадат, сърцето ти се превръща в камък и не би се поколебала да подготвиш „кърваво“ отмъщение. Да, но понякога твоята собствена вярност също е под въпрос. Когато се държиш като типичния лош Скорпион, колко честна си за тайните и манипулативните си ходове?

С какво привличаш мъжете: Обичаш да създаваш стабилни взаимоотношения, а това позволява на мъжете да мислят за бъдещето си с теб.

С какво отблъскваш мъжете: Склонна си да бъдеш по-мълчалива, а това автоматично кара мъжете да бъдат доста внимателни.


Фъни Хороскопи