Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за теб
Жената ЛЪВ

23.07 - 22.08

Смела, горда, лоялна, доминираща
Планета:Слънце

Огнената лъвица е управлявана от Слънцето. Това е знак на лоялност и честност. Ако изразиш любовта си гласно, за теб е въпрос на лично достойнство и гордост да останеш вярна на чувствата си. Ако стигнеш до по-сериозни отношения или дори сватба, това автоматично значи, че обичаш, уважаваш и би се подчинила – докато той ти отвръща със същото, разбира се. Да бъдеш истинска и да следваш това, което ти казва сърцето, за теб значи много, защото ти виждаш любовта и лоялността като две неделими понятия. Когато любовта ти се изчерпа, не би се поколебала да продължиш напред.

С какво привличаш мъжете: Дръзката ти визия мигновено улавя погледите, а романтичната ти душевност смекчава мъжките сърца.

С какво отблъскваш мъжете: Имаш нужда от подхранване на егото, а мъжете понякога губят търпение да ти правят постоянни комплименти.

 


Фъни Хороскопи