Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за теб
Жената БЛИЗНАЦИ

20.05 - 20.06

Любопитна, сприхава, общителна, капризна
Планета:Меркурий

Управлява те бързо мислещият Меркурий. Напълно наясно си как да омагьосаш всеки мъж, така че верността не е на челно място в приоритетите ти. Ключът към прекрасната връзка за теб е общуването. Искаш да споделиш всичко с мъжа в живота си. Колкото повече го правиш, толкова по-лоялна си към него. Не можеш да понасяш ограниченията, затова постоянно имаш нужда да се самоубеждаваш в правото си на избор. Само тогава можеш да бъдеш истински щастлива в любовната двойка с избрания от теб партньор.

С какво привличаш мъжете: Имаш вродена ораторска дарба. Професионалист си не само в комплиментите, а и в разпалващите думички между чаршафите.

С какво отблъскваш мъжете: Понякога просто не можеш да се сдържиш да пофлиртуваш, а това често предизвиква пристъпи на ревност.


Фъни Хороскопи