Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за него
Мъжът ВОДОЛЕЙ

20.01 - 17.02

Кое прави мъжа Водолей толкова секси?
Всички го обичат. Този открит и харизматичен мъж с лекота ще очарова семейството и приятелите ти.
С него никога не е скучно. Постоянно сте в търсене на приключения – постоянни пътувания, секс в двора...
Можеш да разчиташ на него. Разбира се, че е независим, но винаги, когато имаш нужда от него в тежък момент можеш да разчиташ на силното му рамо .

Как да спечелиш сърцето му?
Любопитният водолей си пада по нестандартните неща, така че не се притеснявай да му покажеш дори най-причудливите си страни. Пада си по технологиите, така че можеш да го поканиш на среща чрез e-mail, sms или по ICQ-то. За да си прекарате добре се обърни към интелигентността му – архитектурна изложба, например.

Какво го дразни?
Мисълта да прекарва вечерите си в гушкане пред телевизора не е сред любимите преживявания на водолея. Ако си пристрастена към телевизията домошарка и би пропуснала излизане само, защото дават „Бягство от затвора“, той със сигурност ще мине и без теб в изследването на света...

Секси трик, за който мечтае
Най- интригуващото нещо за водолея е мистериозността. Остави му бележка с инструкции на вратата да последва пътечката от неподозирани наслади – шампанско, камшик, масажно олио. Когато успее да се добере до спалнята ти му приготви вкусна награда директно от тялото си.


Фъни Хороскопи