Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за него
Мъжът ВЕЗНИ

22.09 - 22.10

Кое прави мъжа Везни толкова секси?
Не страда от излишни предразсъдъци. Би експериментирал с абсолютно всичко – от гмуркане в дълбоки води до привличането на вибратор под чаршафите.
Намира златната среда. Можеш спокойно да разчиташ, че при възникването на какъвто и да е проблем, той ще намери компромис и никога няма да държи на всяка цена нещата да се случат по неговия начин.
Докосванията му те разгорещяват. Когато ползва пръстите си или х-м-м някои други части от тялото, мъжът везни ще повиши температурата ти мигновено.

Как да спечелиш сърцето му?
След някоя от първите ви срещи, не се притеснявай да изпратиш на този супер романтик едно миличко „мерси“. Когато сте заедно можеш да го питаш за последната му ваканция – той обожава да говори за себе си. Най-щастлив е, когато има връзка, така че прокарай ръката си през талията му докато се разхождате.

Какво го дразни?
Този изтънчен и доста поддържан знак не понася жени, които не се обличат подходящо. Ако при поканата му за вечеря се появиш облечена в старите си дънки и тениска, интересът му към теб ще изчезне на мига.

Секси трик, за който мечтае
За да го подлудиш, донеси точно до леглото едно огромно огледало. След като те съблече, се намести точно върху него, за да му доставиш уникална гледка!


Фъни Хороскопи