Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за него
Мъжът СТРЕЛЕЦ

22.11 - 20.12

Кое прави мъжа Стрелец толкова секси?
Обича те каквато си. Стрелецът обожава малките ти странности и никога не би те променил.
Непретенциозен е. Пада си по всичко с теб – от забавна среща до сутринта в някой нашумял нощен клуб до излежаване заедно на плажа на другия ден.
Винаги е готов за действие. Похотливото му желание постоянно е във върхова форма, а периодът му на съвземане е поразително кратък.

Как да спечелиш сърцето му?
Трудно се решава да се обвърже, затова в началото остави нещата малко по-непринудени. Срещите, на които правите нещо като игра на билярд, боулинг, езда ще допаднат на енергичния стрелец. Освен това той е общителен тип  - някой път може да организирате заедно купон, например.

Какво го дразни?
Непретенциозният мъж Стрелец не позволява на нищо да съсипе приятното му изкарване и за нищо на света няма да толерира някоя глезла. Ако откажеш да се топнеш в басейна, защото ще си развалиш косата или пък ядеш само в най-шикозните ресторанти, той чисто и просто ще те остави вкъщи.

Секси трик, за който мечтае
Постоянната промяна го поддържа заинтригуван, така че удовлетвори еротичната му ненаситност като постоянно променяш позите по време на секс. Предизвикателствата го разпалват, така че може да му организираш игра – да не откъсвате телата си едно от друго докато променяте положението им...


Фъни Хороскопи