Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за него
Мъжът РИБИ

18.02 - 20.03

Кое прави мъжа Риби толкова секси?
Умее да балансира. Работи здраво, но знае, че в живота човек има нужда и да разгорещи страстите.
Вярва в теб на 100%. Интелектуалецът риби ще подкрепи всяка една от целите ти независимо колко непостижими изглеждат.
„Улегнал“ е второто му име.  Кара те да се чувстваш спокойна. Това ти действа и под чаршафите, където лесно достигаш връхната точка.

Как да спечелиш сърцето му?
Този чувствителен срамежливко се доверява на езика на тялото, така че използвай го, за да го съблазниш. Небрежно докосни ръката му по време на разговор. Ако сте в бар, покани го на танц. Бъди в синхрон с ритъма му и имаш високи шансове да ти поиска номера.

Какво го дразни?
Мъжът риби е напълно отдаден на приятелката си, но въпреки това ревностно пази личното си време. Задушаващите мацки тип „пиявичка“, които искат цялото му време за себе си, не са му по вкуса. Ако полудяваш при честите му нужди да остане сам, ще изчезне от живота ти.

Секси трик, за който мечтае
Рибите са пристрастени към водата, така че запали няколко свещи, напълни ваната и го покани да ти прави компания. Насочи погледа си към лицето му, разтвори краката си и ги увий около гърба му, а после нежно и сигурно следвай темпото му.


Фъни Хороскопи