Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за него
Мъжът РАК

21.06 - 22.07

Кое прави мъжа Рак толкова секси?
Има страхотно чувство за хумор. Забавните му премахващи стреса коментари и ироничните му наблюдения ще те побъркат от смях.
Можеш да му имаш пълно доверие. Верният рак никога няма да издаде тайните ти, а флиртуването с други мацки не е сред вариантите, към които би прибегнал.
Дяволит е. Владее перфектно бавното чувствено прелъстяване. Ще сваля дрехите ти толкова бавно и чувствено една по една, че при всяко докосване кожата ти ще пари.

Как да спечелиш сърцето му?
Предпазливият рак не прибързва с връзките си. Превърни го в свое гадже като първо станете приятели. Излизайте заедно в компания, след това флиртувай съвсем изтънчено с този срамежливко. Обожава животни, така че го покани да разходите заедно кучето ти.

Какво го дразни?
В природата му е да се грижи добре за приятелката си, но очаква същото в замяна. Ако превърнеш връзката ви в еднопосочна улица, това мигновено ще се усети. Няколко кофти случая като да забравиш рождения му ден или нито веднъж да не платиш общата сметка и той ще излезе от живота ти завинаги...

Секси трик, за който мечтае
Въвличането му в изненадващо похотлива техника от висшия пилотаж ще разкрие прикритата му дива страна. Обуй си високи черни ботуши, завържи ръцете му с помощта на вратовръзка, обкрачи го и стискай бедрата му докато го докараш до върха.


Фъни Хороскопи