Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за него
Мъжът ОВЕН

21.03 - 19.04

Кое прави мъжа Овен толкова секси?
Носи те на ръце. Романтичният мъж овен би направил всичко за щастието ти – цветя, концерти, страстни целувки...
Похотливата му креативност те подлудява. Той прекарва голяма част от времето си в  премислянето на интересни фантазии... и изпробването им върху теб.
Държи всичко под контрол. От планирането на съвместния ви уикенд до това какво се случва в спалнята – всичко е перфектно изпипано, а твоята роля е единствено да се отпуснеш и наслаждаваш.

Как да спечелиш сърцето му?
Овенът ужасно си пада по предизвикателствата, така че ако си поиграеш на недостъпна ще успееш да разпалиш интереса му. Примерен сценарий: Най-безсрамно флиртувай с него (като „срамежливо“ докосваш ключицата си), след това задръж темпото и го изчакай да поиска номера ти. Така ще те иска  повече.

Какво го дразни?
Обича спонтанните забавления – независимо дали става дума за импровизирана среща или едно бързо в гардеробната по време на парти. При най-малкия ти опит да направиш дългосрочни планове (например да уреждаш лятната ви ваканция през януари) ще го накарат да се почувства притиснат до стената.

Секси трик, за който мечтае
Заведи го на шопинг обиколка за бельо (ще получиш бонус точки, ако го замъкнеш в пробната за предварителен преглед). Пред гледката на палавото ти облекло, богатото му въображение ще се развихри.


Фъни Хороскопи