Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за него
Мъжът ЛЪВ

23.07 - 22.08

Кое прави мъжа Лъв толкова секси?
Обича нежностите. Лъвът е способен да ти донесе препечени филийки директно в леглото в неделя сутрин и след това да те гушка цял ден.
Ще ти бъде верен роб в спалнята. Стилът му е да преследва целите си, а това ще донесе дивиденти и за теб. Той просто обожава да му даваш палави насоки.
Няма по-щедър от мъжа ЛЪВ. Сърцето му е толкова голямо, че на драго сърце ще ти прави дълги масажи и ще оправи развитото кранче на чешмата у вас.

Как да спечелиш сърцето му?
Лъвът е точно от типа мъже, които можем да наречем „смели рицари“. Позволявай му да ти отваря вратата. Когато го представяш на приятели, не пропускай да споменеш постиженията му – той се старае да бъде преуспял. Когато усещаш нестихващия му ентусиазъм, просто му подшушни „Искам да разкъсам дрехите ти“ докато те целува.

Какво го дразни?
Капризните мацки не му понасят както и празнодумките. Достатъчно честен е и затова ненавижда игричките (например, да изчака n-брой дни, за да ти върне обаждането като си мисли, че това ще те накара да го искаш). Ако усети, че дори за момент си играеш с него, ще избяга на мига.

Секси трик, за който мечтае
За да подлудиш внимателния любовник ЛЪВ, го отрупвай с комплименти. По средата на срещата ви му кажи колко секси изглежда дупето му в тези джинси. Щом стигнете вкъщи, обсипи кожата му (а и егото му) с целувки и докосвания абсолютно навсякъде.


Фъни Хороскопи