Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

звездите за него
Мъжът КОЗИРОГ

21.12 - 19.01

Кое прави мъжа Козирог толкова секси?
Успехът му е генетично заложен. Прави всичко за достигане на целите си. Приготви му похотливо предизвикателство – да те доведе до най-разтърсващия оргазъм в живота ти, например.
Обича да угажда. Дори да не е богат, този мъж просто има класа. Можеш спокойно да разчиташ на него да те глези с луксозни хотели и диаманти...
Ще се хвали с теб. Няма нищо по-приятно от чувството да те ценят. Толкова е мил начинът, по който говори за теб пред приятелите си.

Как да спечелиш сърцето му?
В баланс със сериозността си, мъжът козирог си пада по забавни мацки. Очаровай го с лукавата си усмивка и умението да разказваш забавни истории. Той страда от добре прикритата си суета, така че ключът към сърцето му са комплиментите. Докато си говорите съвсем лекичко се наклони към него, за да му демонстрираш интереса си.

Какво го дразни?
Козирогът не обича натрапчивите мацки – ако задаваш на сервитьора безкрайни въпроси или пък прекаляваш с планирането със сигурност ще успееш ужасно да го подразниш... Пада си по точността, така че, ако прекалиш с подготовката преди срещата ви си изправена пред реална опасност скоро след това да не целуваш нищо друго освен огледалото.

Секси трик, за който мечтае
Този контролиращ се знак тайничко обича да бъде покровителстван в спалнята. Накарай го да се наслади на тялото ти с реплики от типа „Целуни врата ми“. След това избери подходящата поза и го наставлявай да бъде по-бързо, по-нежно, по-грубо и т.н.


Фъни Хороскопи