Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

За първи път от 30 години „Оскар“-ите без водещ

 

Оценка: (0/5)

За първи път от 30 години „Оскар“-ите без водещ

През тази година церемонията по награждаването с „Оскар“ ще мине без водещ. Организаторите заявиха, че няма да търсят заместник на досегашния.

Скандалът, свързан с церемонията по връчването на най-желаните статуетки във филмовото изкуство, която ще се състои на 24 февруари в Лос Анджелис, набира скорост.

Всичко започна от там, когато декември стана известно, че за водещ е избран 39-годишният актьор Кевин Харт. А само няколко дни след това в мрежата изплува информация за негови хомофобски постове в twitter, които са писани преди няколко години.

Кевин отказа да се извини публично за изказванията си и предпочете сам да се откаже от ролята на водещ на церемонията.

Най-бляскавите звездни визии на миналогодишните "Оскар"-и: наслади им се в галерията долу.

Най-блестящите звездни визии на Оскари 2018-та

►►►Изненада! Кевин Харт отказва да е водеш на "Оскар"-ите.

За първи път от 30 години „Оскар“-ите без водещ

„Нямам намерение да се връщам към миналото и да се извинявам за неща, които съм казал. В момента животът ми е на съвсем друга страница. Но аз не планирам да се променям и съм категоричен, че до края ще отстоявам своето“, заяви Харт.

►►►Зад кулисите на церемонията по връчването на наградите на Филмовата академия.

Разбира се, след това беше повдигнат въпросът кой ще замени Кевин като водещ на бляскавата церемония. И тези дни стана ясно, че организаторите са взели решение да оставят връчването на „Оскар“-ите, която тази година ще ни поднесе и други промени в правилата, изобщо без конферансие.

Излязоха предположения, че паузите, отредени за шегите на водещия, ще бъдат запълнени с музика и видеоклипчета.

За първи път от 30 години „Оскар“-ите без водещ

Последният път, когато връчването на "Оскар" е било без водещ, е през март 1989 г.

Номинациите в различните категории ще са поверени на няколко известни холивудски актьори, на които до този момент имената се пазят в тайна.

Между другото, Кевин счита, че скандалът, който избухна покрай туитовете му, е добре планирана акция срещу него. В свое интервю той предположи, че информацията за нетолерантните му изказвания неслучайно е излязла на бял свят няколко дни след като са го избрали за водещ на „Оскар“-ите. Актьорът намира за странно, че преди това никой не е обърнал внимание на написаното, и то в продължение на няколко години.


Виж ощеНово в Cosmo