Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

За какво толкова се смеят Хари и Меган на снимката

 

Оценка: (0/5)

За какво толкова се смеят Хари и Меган на снимката

Алекси Любомироски, полският фотограф, който снима официалните портрети от кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл, разкри някои детайли около заснемането на кадрите.

Страхотните снимки от сватбата, които си заслужава да видиш (галерията долу):

Всички снимки, които трябва да видиш от кралската сватба

В интервю за BBC, фотографът, който е ученик на легендарния Марио Тестино, разказа за какво точно се смеят младоженците на черно-бялата снимка.

Тя е направен на източната тераса на замъка „Уиндзор“, съвсем скоро след като Хари и Меган са изрекли клетвите си и са станали официално съпруг и съпруга. Любомирски обяснява, че е щракнал снимката в момента, в който булката „се свлече“ от изтощение в краката на съпруга си.

►►► Благородната кауза с цветята от сватбата на Хари и Меган

Фотографът каза пред BBC:

Това беше един от онези магически моменти, когато си фотограф и всичко си идва на мястото. Казах им „Преди да тръгнете, седнете на стълбите“. И тя просто се свлече в краката му и двамата започнаха да се смеят, защото бяха толкова изтощени и си мислиха как най-важното e приключило. Много красив момент.

 

Въпросният красив момент е заснет за точно три минути и половина, веднага след церемонията, процесията с каляската и заснемането на общите сватбени портрети. „Отидохме на стълбите и имахме точно три минути и половина да направим няколко бързи снимки, защото цялата програма се движеше по часовник“.

Що се отнася до общите портрети с децата и другите членове на кралското семейство, Любомирски обясни, че се е стараел да избегне те да бъдат „твърде сковани и режисирани“.

►►► 17 факта от кралската сватба, които сигурно си пропуснала

„Принц Хари говореше за това как иска да разчупим обстановката и да направим снимката по-асиметрична и това се случи заради дребните детайли, нищо прекалено лудешко – обяснява той пред BBC. - Искахме някои хора да седят, други да стоят прави, децата в скута на родителите си. Беше доста сложно всичко да изглежда толкова реалистично, колкото ни се искаше“.

Както много други елементи от кралската сватба, портретите също бяха похвалени от критиците, които като ги определят за модерни и разчупващи традицията.


Виж ощеНово в Cosmo