Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Вечният ерген се предаде

Савина Петрова
 

Оценка: (0/5)

Вечният ерген се предаде

Рапърът Адриан Рачев – Румънеца, в неделя ще каже „да“ на любимата си жена на варненски плаж

Най-скъпите сватбени рокли в историята

Моята жена на дуета Румънеца и Енчев прозвучава в края на състезание по художествена гимнастика, когато съвсем неочаквано Адриан Рачев излиза на килима, дърпа любимата си в средата, където допреди малко момичета от различни отбори са показвали съчетанията си с топки и бухалки, пада на колене и задава съдбовния въпрос: „Ще се омъжиш ли за мен?“

►►►Предлагаме ти полезни идеи как да се облечеш, ако си канена на сватба

Избраницата на музиканта се казва Божидара и е треньор по художествена гимнастика. Двамата с Румънеца се познават отдавна, виждат се за първи път в клуб, но както казва той, смеейки се: „Връзката ни се разви лека-полека. Бавно и славно тръгнаха нещата, ходихме по сладкарници, на кино, първа целувка, романтика – по план.“

Вечният ерген се предаде

Разбираме, че не е било любов от пръв поглед, но не разбираме защо в края на септември, когато вече планираме да извадим от гардероба есенните дрехи, те са решили да си кажат „да“ на плажа. „Предпочитаме да си направим плажно парти, а не сватба, тип „гоним петела“, а и Рапонги бийч е любимо място и на двама ни. Хубавото е, че ще можем да затворим целия плаж и да сме си само ние с гостите“ – издава тайната Румънеца.

►►►И гостите на сватбата грешат. Виж как

С цялата организация около щастливото събитие се е заел Адриан и половинката му. Доставя му удоволствие да изпипва всеки детайл около сватбата, а и го умее – той самият организира партита и сватбени тържества и е наясно как да се случат нещата най-лесно и най-добре.

Вечният ерген се предаде

Божидара и Румънеца са поканили най-близките си хора: „Всички, които са значими за мен и нея, близки роднини и скъпи на семейството ни приятели“, без да изброява имена, изстрелва певецът, като разбираме, че (абсолютно логично и в реда на нещата) на плажното парти ще присъстват и негови колеги. Гаранция за купон, понеже всички харесват караоке, а мястото и поводът няма да им спестят възможността да се изявят и да поздравят младоженците.

Вечният ерген се предаде

Румънеца ще стъпи на пясъка в костюм с елементи в цвят мента (които, както ни сподели под сурдинка, е открил адски трудно), а булката – е, това ще е изненада с каква рокля ще бъде облечена тя. Казва, че ще е червена, но ние не й вярваме. А певецът не иска да нарушава поверието, че не е добре младоженецът да вижда избраницата си, облечена като булка, преди сватбата. „Какво значение има? Нали в един момент костюмът пада и става купонът. Затова сме се събрали“, не спира да се весели Румънеца.

Вечният ерген се предаде

Е, имаме търпението да изчакаме и да проверим лично – дрескод, градуси на настроението, соленост на морската вода, твърдост на пясъка. А на теб обещаваме, че ще покажем снимки от Рапонги бийч в неделя, където прогнозата за времето е да бъде горещо.


Виж ощеНово в Cosmo