Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Вдовицата на Честър наруши мълчанието

 

Оценка: (0/5)

Вдовицата на Честър наруши мълчанието

Половинката на фронтмена на Linkin Park разказа за смъртта на мъжа си

Седмица и половина след смъртта на вокалиста на алтернативната рок групата Linkin Park – Честър Бенингтън, съпругата му, 40-годишният ексмодел Талинда Ан Бентли, прекрати мълчанието си и се обърна към феновете на мъжа си с изявление. Избраницата на рок звездата каза, че е шокирана от смъртта на любимия си, не си представя живота без него и изрази благодарност към феновете на Честър, които с топлите си думи я подкрепят.

Вдовицата на Честър наруши мълчанието

Вдовицата на Честър Бенингтън за първи път коментира постъпката му след неговото самоубийство. Тя нарече музиканта „сродна душа и своя втора половинка“. „Загубих най-ценното в живота си, а децата ни останаха без баща. Това е шок за момиченцето ни.“

Вдовицата на Честър наруши мълчанието

Талинда разказва още, че семейният им живот е бил като красива приказка, която сега е разрушена. А влюбените съпрузи и децата им били сигурни, че тя ще продължи вечно. Сега това е шекспирова трагедия.

Талинда не разбира защо Честър се е посегнал на живота си, та нали децата му са все още толкова малки, за да преживеят подобна огромна загуба! „Сложно ми да е живея без него – не крие сълзите си бившият модел. – Единственият изход, който виждам в момента, е да се отдам изцяло на възпитанието на децата и да се обкръжа с всяка предложена ми, дори най-малка любов.“

Вдовицата на Честър наруши мълчанието

Белинда се обърна и към феновете на групата и им каза, че е наясно колко много скърбят те и че им е благодарна за подкрепата. Тя ги помоли да запазят вечно Честър в паметта и сърцата си: „Той беше светъл и любящ човек с ангелски глас. Той ще продължава да живее с песните си във всеки един от вас. Но в същото време, най-накрая е свободен, а това е нещото, към което винаги се е стремял, но не го получаваше“.

Вдовицата на Честър наруши мълчанието

Талинда се обърна и към Господ, за да го помоли да помогне на всички да преживеят тези тежки времена и нестихващата болка.

Честър Бенингтън се жени за модела на Playboy Талинда Ан Бентли в края на декември 2005 г. Съпрузите възпитават 5 деца: три са родени от Талинда, две – са осиновени. Освен това рокаджията отглеждаше и 15-годишния си син от предишния си брак.


Виж ощеНово в Cosmo