Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Трагедия в живота на Сандра Бълок

 

Оценка: (0/5)

Трагедия в живота на Сандра Бълок

Джон Бълок, баща на американската актриса Сандра Бълок, почина във вторник, 18 септември. Това е тежък удар за Сандра Бълок.

На 54-годишна възраст американската звезда се сбогува с баща си Джон, който почина на 93 години. Актрисата няма профил в социалните мрежи и не можа да обяви тъжната новина. Затова нейният партньор Брайън Рандъл се зае и съобщи новината в частния си профил в Instagram.

Трагедия в живота на Сандра Бълок

Сандра Бълок с баща си през 1999 г. на премиерата на филма с нейно участие "Природни сили"

Според сайта E! News Рандъл, който е заедно с актрисата от 2015 г., е написал „скучно послание“ (според нас би трябвало да ги е срам, че са го нарекли така) след смъртта на тъста си.

„18 септември в 22:04 часа, заобиколен от семейството и приятелите си Джон Бълок напусна кораба. Като баща, дядо и ветеран от Втората световна война, ние ти благодарим за всичко“, написа той.

Сестрата на Сандра Бълок Гесин Бълок-Прадо също отдаде почит на баща си, като публикува серия от снимки в своя профил в Instagram. 

Джон Бълок е служил в американската армия в Европа в продължение на години и е ветеран от Втората световна война (1939-1945 г.). В Нюрнберг се е запознал с Хелга, майката на Сандра Бълок, която починала през 2000 г. Отдаден на своята страна, той бил отличен за службата си и работил за Пентагона.

Звездата на филма „Скорост“ много се гордее с баща си. В знак на уважение и признателност, тя на няколко пъти е минавала с него по червения килим и го е взимала със себе си на престижни събития.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo