Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Тита: животът й не е само музика

 

Оценка: (1/5)

Какво планира да прави от тук нататък нашумяла блондинка Тита, ще загърби ли ученето и ще се отдаде ли изцяло на музиката?

Тита: животът й не е само музика

Ако си решила, че сцената е животът на любимката ти Тита, може би няма да сбъркаш донякъде, но...само донякъде. Да, русокосата звезда (тя, между другото е била брюнетка, но това ти го казваме само за твоя информация) наистина е влюбена в музиката и сцената – и това не остава незабелязано, но в никакъв случай не иска да се ограничава единствено с нотите.

►►►Кое преобърна живота на Тита на 180 градуса?

Тита в никакъв случай не мисли да спира дотук с образованието си, а това, в което й се иска да се образова, е бизнес администрацията.

Тита: животът й не е само музика

А и това е още един повод да се вижда с някои от бившите си съученици, на които много държи и за които дори плака на бала си.

Но, дали на сцената или във всекидневието, Тита си остава модна икона, тя не отстъпва по нищо на колегите си от цял свят в областта и често дори е крачка пред тях.

Тита: животът й не е само музика

Тита отдавна има калъфче за мобилиния си телефон с името й. Виктория Бекъм - също носи такова.

За корекциите по тялото си е категорична: „Харесвам се по начина, по който изглеждам, и не съм си правила корекции. Но нямам против пластичните намеси, ако някое момиче не се чувства добре – нека се възползва от тях.“


Виж ощеНово в Cosmo