Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

 

Оценка: (0/5)

 
Ти можеш да си правиш селфи, но не и те

Убедени сме – ти правиш много по-красиви селфита от някои звезди. Селфито е прекрасна възможност да подчертаеш достойнствата си и да скриеш недостатъците си.

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

 

И така, телефонът е в ръката ти, избираш най-добрия ракурс, заемаш позата и контролираш резултата. Освен това можеш да се подготвиш предварително – грим, прическа, а перфектният вариант идва с помощта на филтрите. Но има и такива жени, и то в света на известните, които абсолютно не са на „ти“ с „втората камера“ и може би точно затова не обичат да се снимат сами. Ти обаче, въпреки това, постват свои селфита, на които, смеем да твърдим – не изглеждат по най-добрия начин.

Най-бруталните женски селфита във ФБ

Мадона

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

Музикалната кралицата. Но изглежда Мадона не е създадена за селфи и селфито не е създадено за Мадона. Звездата избира не най-сполучливите ракурси, а само погледни странното изражение на лицето й! Но, да предположим, че това е просто ексцентричност.

►►►Виж няколко трика за безупречно селфи

Тайра Банкс

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

Няма да сме напълно честни, ако твърдим, че селфитата на Тайра са абсолютен провал, но повечето от тях силно се различават от снимките на фотографите. Може би моделът се чувства много по-добре, когато камерата не е в нейните ръце.

►►►Тек селфитата са забранени!

Марион Котияр

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

В личния профил на Марион в Instagram има много малко нейни снимки, а селфита – тя пуска изключително рядко. Последните, които тя е публикувала, определено разстроиха последователите й. Не се изненадваме, на тези кадри тя е изгубила индивидуалността си, превръщайки се в една от Insta-girls с надути устни. Е, може това да е просто забавна пародия, която актрисата ни предлага.

Майли Сайръс

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

Вече нищо не може да ни изненада, когато става въпрос за Майли. Селфитата й са доста странни за звезда от такава величина: качеството не е най-доброто, лицето й е осветено, видът й е неугледен. Общо взето, ако не е известността на изпълнителката и ги нямаше снимките от професионалните фотографи, едва ли щяхме да се досетим как изглежда всъщност това момиче.

Джесика Симпсън

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

Не знаем дали си съгласна, но в последно време Симпсън изглежда значително по-лошо, отколкото преди. А за селфитата й може още много да се иска: тя се опитва да изобрази тъмния си поглед и леко отваря устата си... Да бъдем честни, не изглежда по начина, по който сме свикнали да я виждаме.

Кара Делевин

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

Момичето с ярка външност и „кралицата на веждите“ Кара Делевин си прави определено странни селфита.

Тя явно не се стреми да подчертава най-добрите си страни. Между другото, нея никога не я вълнувало мнението на другите.

Бритни Спиърс

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

Бритни е точно този случай, в който филтрите няма да попречат. Видно е, че тя обожава да си прави сама снимки, но да се привежда в приличен вид, преди да натисне копчето за снимане – като че ли не й допада толкова. Защо й харесва да демонстрира винаги устата си на снимките? Въпросът си остава отворен...

Синди Крауфорд

Ти си селфи факир, но не и тези звезди

Супермоделът изглежда наистина прекрасно за годините си. Но ние така и не можем да разберем защо й е да си публикува селфита. Забелязала ли си, че почти на всички снимки тя позира със затворени очи?


Виж ощеНово в Cosmo