Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Така се рекламира бельо, Кристиано!

 

Оценка: (0/5)

Така се рекламира бельо, Кристиано!

Кристиано Роналдо се съблече за рекламна кампания на собствената си модна марка бельо.

Спортната му кариера се развива прекрасно, че и повече от прекрасно – той се премести от испанския „Реал“ в италианския „Ювентус“. А отгоре на всичкото футболистът успява да се занимава и с бизнес.

►►►Секси снимки на Кристиано Роналдо. Той обича да радва почитателките си.

Едно от неговите направления стана развиването на малката CR7, в асортимента на която влиза и собствената му линия за долно бельо, която обикновено Роналдо рекламира сам (и слава богу!)

Така се рекламира бельо, Кристиано!

Точно затова той не се довери на никого за представянето на есенно-зимната кампания 2018 и реши да се съблече, за да представи новите модели сам.

Този сезон е юбилеен за футболиста: светът видя десетата колекция.

Така се рекламира бельо, Кристиано!

„Тази сесия е една от най-веселите! В душата си съм голямо дете. Не всеки ден ти се отдава възможност да скачаш в басейн с топки. Бельото CR7 те кара да се чувстваш и да изглеждаш добре, затова ми се искаше да предам идеята и в снимките, да пренеса чувството на радост и безгрижност“, разказа Роналдо как е преминала сесията.


Виж ощеНово в Cosmo