Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Шарън Стоун защитава „насилник“

 

Оценка: (0/5)

Шарън Стоун защитава „насилник“

Шарън Стоун се изказа в защита на Джеймс Франко заради обвиненията към него в секс експлоатация.

Вдъхновение на 50+ Виж снимки в галерията долу.

9 невероятни жени над 50-годишна възраст, които ще те вдъхновят

►►►Ето как Шарън Стоун поддържа фигурата си.

Шарън Стоун, която работи заедно с Джеймс Франко по филма му „Катастрофалният артист“ (The Disaster Artist) се изказа в защита на актьора и режисьор.

Шарън Стоун защитава „насилник“

60-годишната актриса публично изрази възмущението заради обвиненията, хвърлени върху Франко от няколко жени. „Потресена съм от това, което се случва с него. Сега изведнъж той стана лошо момче ли? Работих с него и го познавам много добре. Той е добър приятел и прекрасен професионалист. Тотално съм потресена“, каза актрисата.

Шарън Стоун нарече Джеймс Франко „Най-милият, приятен и добър човек“.

Шарън Стоун защитава „насилник“

►►►Джеймс Франко: насилник или защитник?

„Тези обвинения не са уместни. Хората трябва да носят отговорност за действията си, но има куп неща, които са длъжни да направят преди да посочат някого за насилник. В тази работа е необходим баланс и рационалност. Не може всеки човек, който не знае какво прави, да се нарече престъпник. Защото много от мъжете са глупаци“, каза Шарън Стоун в интервю.

Шарън Стоун защитава „насилник“

Глупав или не, но точно заради обвиненията в секс експлоатация, Джеймс Франко не беше номиниран за „Оскар“.


Виж ощеНово в Cosmo