Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Серина няма да празнува рождените дни на дъщеря си

 

Оценка: (0/5)

Серина няма да празнува рождените дни на дъщеря си

Знаменитостите обожават да вдигат пищни и екстравагантни партита за своите отрочета, но Серина Уилямс няма да направи нищо подобно за първия рожден ден на дъщеря си Олимпия.

Не, тенис шампионката не наказва дъщеричката си по особено жесток начин, като я лишава от торта, подаръци и всички екстри около рождения й ден. Серина е Свидетел на Йехова и нейната религия не й позволява да празнува този вид празник.

Виж как звездните наследници празнуват рождените си дни (снимки долу):

Най-сладките рождени дни на звездните наследници

„Олимпия няма да празнува рождените си дни – каза Уилямс на пресконференция. – Ние сме членове на Свидетелите на Йехова и не правим такива неща.“

Според светкавичното проучване, което направихме в Уикипедия, Свидетелите на Йехова са ограничени в много други неща: „Те не вярват в Троицата, отричат тайнството „свещенство“, не почитат Кръста, не приемат кръвопреливане, не празнуват рождени и имени дни а и национални празници“, пише на сайта.

По време на пресконференцията, Серина спомена още, че малката Олимпия мрази да се вози в автомобил, което създава големи проблеми за тенисистката и таткото Алексис Оханян (който не е част от Свидетелите на Йехова, между другото). „Това е едно от най-трудните неща, с които трябва да се справяме – откровена е Серина. – Тя не може да издържи повече от пет минути в колата.“ Разбираме те и ти съчувстваме, Серина!


Виж ощеНово в Cosmo