Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Риана с ново признание – посланик на Барбадос

 

Оценка: (0/5)

Риана с ново признание – посланик на Барбадос

Най-известното лице от Барбадос става посланик на Карибския остров. 

Певицата на „Diamonds“ е назначена за „извънреден и пълномощен посланик“ на Барбадос, съобщи в четвъртък правителството на Карибския остров.

Наслади се на нестандартния стил на Риана в галерията долу:

Риана в ежедневието и на червения килим

„Риана дълбоко обича тази страна и това се отразява в нейните филантропски дела, особено в областта на здравето и образованието. Тя също така показва патриотизма си, като държи на страната си и на острова като свой дом“, каза Миа Амор Мотли, министър-председател на Барбадос. „Освен успеха си като поп икона, тя показа също така творческо усещане и финес в бизнеса. Затова има смисъл да я ангажираме и да я насърчим да работи по-усърдно за нашата мисия, да преобразим Барбадос“.

Робин Риана Фенти, както е истинското име на певицата, не крие радостта си: „Не бих могла да бъда по-горда, получавайки такава престижна титла от родната си страна. Всеки барбадосец ще трябва да изиграе своята роля, и с нетърпение очаквам да поема моите отговорности. Очаквам с нетърпение да работим с премиера Мотли и нейния екип, за да преобразим Барбадос“, пише тя.

►►► Прочети тук повече за моделката, която тръгна да ражда на шоуто на Риана

През май миналата година Риана показа подкрепата си за Мия Амор Мотли, която бе избрана миналата пролет: „Поздравете моя нов министър-председател и особено премиерът ПЪРВАТА ЖЕНА на Барбадос ... уважаван @mamottley", пише звездата на Instagram. „Заслужаваше и беше време! Тя събаря бариерите и създава история по много начини! Поздравления.“

В продължение на 10 години Риана беше културен посланик на бившата британска колония и промотира острова си по целия свят и дори приветства принц Хари в столицата Бриджтаун за 50-годишнината от независимостта на Барбадос, през декември 2016 г. Тя се връща редовно в родната си страна, независимо дали ще посети семейството си или близките си, като това лято беше на сватбата на един от приятелите си от детинство и участва в „Crop Over“, известен фестивал, отбелязващ края на реколтата на захарната тръстика.

Спазвайки барбадоската традиция, певицата танцува и се облича с ексцентрични и колоритни облекла, споделяйки снимки по социалните мрежи. Улицата, където е израснала, носи името ѝ: на Rihanna Drive можем да открием уважението към „нашия диамант“.


Виж ощеНово в Cosmo