Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Райън Гослинг: Шефът в нас е този с дистанционното

 

Оценка: (0/5)

Райън Гослинг: Шефът в нас е този с дистанционното

Семейната идилия на Райън Гослинг и Ева Мендес продължава вече 7 години, през това време на двойката й се родиха две деца – Есмералда и Аманда. Оказва се обаче, че главният в семейството е този, в чиито ръце е дистанционното от телевизора.

►►►Ето как изглежда двойникът на Гослинг

В скорошно интервю актьорът Райън Гослинг, шегувайки се, призна, че не може да гледа баскетбол, защото дъщерите му постоянно сменят на анимационните канали и зяпат Тигърчето Даниел.

Райън Гослинг: Шефът в нас е този с дистанционното

„Нека бъдем честни. В момента не мога да гледам нищо, в което няма говорещи тигри“, споделя Гослинг.

Ей така, между другото Райън разказа за произшествие, което се е случило по време на снимките на новия филм Човек на луната, в който той изигра Нийл Армстронг. Гослинг е получил сътресение на мозъка по време не тренировка със специално устройство на NASA.

Райън Гослинг: Шефът в нас е този с дистанционното

„Той не се чувстваше добре, но не беше сигурен какво точно се е случило. В крайна сметка, едва след като Ева Мендес му звънна, отиде при лекар. Това му помогна да предотврати неприятните последствия от травмата“, разказва негов колега, присъствал на инцидента.

Стрували ли са си жертвите предстои да разберем, след като лентата за човека на луната се появи на големия екран тази година.


Виж ощеНово в Cosmo