Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Принц Хари – на крачка от олтара

 

Оценка: (0/5)

Принц Хари – на крачка от олтара

Кралица Елизабет II даде зелена светлина и благословията си на Хари за сватбата му с Меган Маркъл

7 кралски особи и техните тайни за перфектен външен вид

Връзката на 32-годишния Хари с 36-годишната Меган Маркъл вече няколко месеца е една от най-обсъжданите теми в световната преса. Но, въпреки цялата красота и романтика, Елизабет II беше против романа на внука си с канадската актриса. Според пресата кралицата не е съгласна той да се жени за разведена, която отгоре на всичкото не е англичанка.

►►►Готов ли е принцът за наследници

Само че, явно Елизабет се е пречупила в мнението си за половинката на чаровния й внук и новината е, че кралицата е дала благословията си на Хари, изразявайки дори симпатиите си към Меган. Елизабет II смени гнева си с милост и вече твърди, че няма нищо против брака на принца с актрисата. А самият Хари приема поздравления от поданиците си, които всячески поддържат двойката.

Хари изглежда безкрайно щастлив напоследък
Хари изглежда безкрайно щастлив напоследък

Наскоро Маркъл даде откровено интервю пред Vanity Fair, в което за първи път разказа за чувствата си към принца. „Безумно влюбени сме и безкрайно щастливи. Имаме много забавни истории заедно, които ще ви разкажем двамата, но когато му дойде времето. Тази тайнственост, която обвива връзката ни, прави отношенията ни особени. А аз много държа на това“ – признава Маркъл.

Меган обещава да разкаже интересни истории, но засега предпочита да мълчи
Меган обещава да разкаже интересни истории, но засега предпочита да мълчи

Може би точно след това интервю сърцето на Елизабет е трепнало и тя е променила мнението си за Меган. А може и да е видяла, че това е жената, която го прави щастлив, внася хармония във връзката и го уравновесява.

Маркъл на корицата на Vanity Fair, където даде откровено интервю
Маркъл на корицата на Vanity Fair, където даде откровено интервю

Засега няма официално съобщение за сватбата на Хари и Меган, но според слуховете това дългоочаквано събитие ще се случи до края на 2017 година.


Виж ощеНово в Cosmo