Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Пийт е блокирал Ариана в социалните медии

 

Оценка: (0/5)

Пийт е блокирал Ариана в социалните медии

Изглежда Пийт Дейвидсън казва „Thank U, Next” (от англ. „Благодаря, следващия“, по името на новата песен на Ариана Гранде) на бившата си годеница. Окончателно.

Виж как реагираш ти, когато скъсат теб (според зодията ти) - галерията долу:

Как реагираш, когато скъсат с теб, според хороскопа ти

Според източник на списание US Weekly, комикът от „Събота вечер на живо“ е блокирал Ариана във всички социални мрежи, защото „иска да се предпази от нейните приказки, в името на здравето си“.

Решението на Дейвидсън ни се вижда логично, още повече че в момента Гранде с всички средства промотира новия си сингъл, в който естествено се споменава името на бившия й, с когото се разделиха доста публично.

Пийт е блокирал Ариана в социалните медии

Пийт вече е със синя коса - резките промени във външния вид са типични след раздяла

►►► Как Ариана прикри татуировките на бившия си

Информацията на източника явно е истина, ако съдим по Twitter съобщението на Ариана Гранде от 3 декември, което красноречиво гласи:

„Не съм окуражавала нищо повече, освен прошка. Грижа ме е за Пийт и неговото здраве, за това никога няма да окуража неправилно отношение. Не съм видяла какво точно се е случило, защото съм блокирана, но трябва да знаете, че не бих окуражила такова поведение никога. Наистина ме е грижа за него.“

Като изключим повторението на думата „окуражавам“, от леко обърканото съобщение на Ари разбрахме едно – тя е блокирана. Мислите и чувствата на Гранде са по-ясни от друга скорошна публикация в социалните мрежи. В нея певицата пише: „Винаги ще го обичам безпрекословно и ако сте останали с друго впечатление заради скорошната ми песен, вероятно сте изпуснали нейния смисъл“.


Виж ощеНово в Cosmo