Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Нови подробности около „Игра на тронове“

 

Оценка: (0/5)

 
 

Какво е бъдещето на Джон Сноу и Денерис. Ще има много смърт и трепетни моменти.

Нови подробности около „Игра на тронове“

Кой герой от "Игра на тронове" според зодиакалния знак - виж в галерията долу.

Зодиакални съвпадения в стил „Игра на тронове“

►►►Как "Игра на тронове" ти въздейства на психологическо ниво?

Няма съмнение! Феновете на сериала „Игра на тронове“ бяха шокирани от креватната сцена между Джон Сноу и Денерис Таргариен, снимана в последната серия на седмия сезон. Но до края има още време и какво ще се случи с влюбената двойка по-нататък, засега си остава тайна.

Мелисандра
Мелисандра

Режисьорите Алън Тейлър и Джереми Подесва дадоха интервю пред The Hollywood Reporter и повдигнаха (вярно, че съвсем малко, но все пак)...едното крайче на завесата.

"Не ви моля да забравите смъртта си. Но аз никога няма да забравя моята"
"Не ви моля да забравите смъртта си. Но аз никога няма да забравя моята"

„За нас беше важно зрителите да си зададат въпроса какво ще се случи след този момент. Това е епично откровение за миналото, което в същото време навява мисли за бъдещето“, признават те пред журналистите.

Припомняме ти, че според сюжета точно в тази сцена зрителят разбра, че Джон и Денерис са роднини.

Прическите, вдъхновени от сериала - виж в галерията долу.

7 невероятни прически, вдъхновени от героините в „Игра на тронове“

Хал Дрого
Хал Дрого

„В сценария тази сцена е написана без подробности за това какво се случва между персонажите в този момент. Затова направихме така двамата да се спрат за няколко секунди, за да се погледнат един друг в очите. Основната цел според мен в сцената беше, че те се поддадоха на страстта. Но те не разбират до края какво означава това и какви ще са последствията“, разказва Джереми Подесва.

Санса Старк
Санса Старк

Феновете вече си имат теории, а някои дори казват, че в новия сезон на двойката ще се роди дете. Но, както помним, Денерис загуби детето си от Хал Дрого – то се роди мъртво. Също така в 7-ми сезон на сериала тя загуби и един от драконите си. Това беше поредният шокиращ момент за зрителите.

„Знаех, че убийството на дракона щеше да се асимилира като убийство на малко кученце. Това е много емоционален момент, когато убивате същество от кръв и плът. Но да убивате толкова любимо създание, като дракон? Знаех, че това ще направи силно впечатление на зрителя“, откровено заяви Алън Тейлър.

Ако направим груба сметка, за първите 7 сезона на „Игра на тронове“ са умрели над 100 персонажа, сред които имаше и важни герои, сред които Джофри Баратеон, Петир Белиш, Роб Старк...

Джон Сноу
Джон Сноу

Осмият сезон на сериала ще излезе в ефир през първата половина на следващата година, а в момента студията работи върху сценария за спин-оф на „Игра на тронове“, действието на който ще се развива 8000 години преди събитията, случили се с Джон и Денерис.


Виж ощеНово в Cosmo