Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Нери Оксман ни попари: Нямам нищо общо с Брад Пит

 

Оценка: (0/5)

Нери Оксман ни попари: Нямам нищо общо с Брад Пит

Архитектката, която наричаха „новата жена да Брад Пит“, за първи път проговори за актьора.

Децата ги правеха щастливи. Сега се карат за тях. Виж бившето семейство в галерията долу.

Брад и Анджелина с децата си

►►►Скъпите пристрастия на Брад Пит.

Докато феновете се радваха, че все пак има нова жена до любимеца им Брад Пит, а самият той се бори с трудния и продължителен бракоразводен процес, 42-годишната Нери Оксман реши да внесе малко светлина по въпроса за близките им отношения.

Нери Оксман ни попари: Нямам нищо общо с Брад Пит

Брад и Нери се запознават в Масачузетския университет, където тя преподава, но ако се налага да бъдем честни (а то е задължително), архитектката е забелязвана по-често в компанията на 52-годишния финансист Бил Екман, който също е известен с това, че е придобил пентхаус в Манхатън на стойност 90 милиона долара, а не в тази на Брад Пит.

Надеждите на хората, желаещи щастие на Брад Пит, в личния му живот се разбиха на пух и прах, след като Оксман заяви, че тя не е имала никакви близки отношения с холивудската звезда. Според думите й, тя не се среща с Брад, но би искала да работят заедно по интересен проект.

Нери Оксман ни попари: Нямам нищо общо с Брад Пит

Това, че не са двойка, не пречи на Нери да има топли чувства и да изпитва симпатия към актьора, доказателство за което са думите й по негов адрес „последният мохикан в епохата Netflix“.

„Той въплъщава в себе си и съвременност, и нещо извън времето. А нали кинематографията е точно за това“, отбелязва Оксман, която е огромен фен на Ингмар Бергман и Федерико Фелини.


Виж ощеНово в Cosmo