Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Истината за връзката на Люински и Клинтън

 

Оценка: (0/5)

Истината за връзката на Люински и Клинтън

Моника Люински извади на бял свят подробности около връзката си с Бил Клинтън.

Историята на любовните отношения между Люински и Клинтън, която доведе до опит за импийчмънт в края на 90-те, отново излиза на повърхността на медийния интерес.

►►►Най-глупавите лъжи за изневяра по света.

Истината за връзката на Люински и Клинтън

Героинята на скандала по-рано нееднократно отказваше да сътрудничи по проекти на тази тема, но сега вече е на друго мнение.

Създателите на нов документален филм „Импийчмънта на Бил Клинтън“ (The Impeachment of Bill Clinton) ти обещават да видиш интервю с нея.

►►►Разбери какъв е неговият индекс за изневяра.

Истината за връзката на Люински и Клинтън

Журналистите от The Hollywood Reporter твърдят, че са успели да гледат един епизод от това шоу. По думите им Моника разказва пред камерата за любовта си към президента и за това как е уговаряла срещите си с него чрез личния му секретар Бети Кери, за предателството на Линда Трип, приятелка на Люински, която тайно записвала разговорите с Моника, по време на които тя разказвала за връзката си с Клинтън.

Документалният филм е дело на студията Jigsaw Productions. Създателите са взели над 60 интервюта от хора, въвлечени в скандала. Най-откровеният и истински, както признават авторите, е този с Люински.

Истината за връзката на Люински и Клинтън

На този етап Моника отказва да коментира каквото и да било, свързано с филма. Дори наскоро, по време на ефир, когато журналистката Йонит Леви я попита очаква ли тя извинение от Клинтън, Моника стана и напусна студиото. По късно тя обясни в социалните мрежи поведението си – нарече въпроса на Леви „навиждано пренебрежение към предварителните уговорки“.


Виж ощеНово в Cosmo