Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мишел Обама с ботуши за 4000 долара

 

Оценка: (0/5)

Мишел Обама с ботуши за 4000 долара

В момента Мишел Обама, бившата Първа дама на САЩ, е на турне за представянето на автобиографичната си книга „Becoming Michelle Obama”.

Мишел Обама с ботуши за 4000 долара

Една от спирките й беше Бруклин, където г-жа Обама се отби, за да си поговори по женски със Сара Джесика Паркър. Трудно можем да си представим по-иконично дуо от тях двете!

►►► Виж тук каква е представата на Сара Джесика Паркър за кецове

Както би се очаквало, Мишел Обама се облече подобаващо за събитието. Като казваме „облякла“ имаме предвид, че е избрала възможно най-пищните и привличащи погледа обувки, за чието съществуване бихме могли да подозираме. Но щом ще се срещаш с кралица на обувките от ранга на Сара Джесика, нямаш друг избор...

Мишел Обама с ботуши за 4000 долара

Златните ботуши са дело на Balenciaga и смеем да твърдим, че са от друго измерение! Цената им също е космическа – почти 4000 долара.

Мишел Обама с ботуши за 4000 долара

Не знаем дали са удобни, но вече знаем какво да си обуем, ако и нас ни поканят да се видим със Сара Джесика Паркър. Благодарности, Мишел!


Виж ощеНово в Cosmo