Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мила Кунис – всяка година бременна и в развод?

 

Оценка: (0/5)

Мила Кунис – всяка година бременна и в развод?

34-годишната Кунис не докосва всекидневници, но така или иначе те са неизменна част от живота й. Актрисата разказва как тя и семейството й реагира на скандалните заглавия в пресата за нея и мъжа й Аштън Кътчър.

►►►Незаконната целувка на Кунис и Кътчър.

„Не чета нищо за себе си, наистина не знам какво пишат в пресата... Е, в час съм, че стабилно бременея всяка година и със същата честота се развеждам. Знам, защото забелязвам заглавията на кориците, когато пазарувам в магазина“, смеейки се разказва Мила.

Тя е забелязала, че понякога подобни истории имат сериозни последствия. Например родителите на актрисата неведнъж са били притеснени от новините за дъщеря си.

Мила Кунис – всяка година бременна и в развод?

„Мъчно ми е, че мама, татко, баба и дядо понякога се огорчават от това, което четат за мен. По време на бременността ми в някакъв вестник пишело, че са ме приели спешно в болница. Никой не може да си представи какъв стрес е това за семейството ми“, добавя Кунис.

Понякога новините за бременността й са добър повод да поговори за нея сериозно. Актрисата признава, че баща й мечтае за много внуци.

Мила и Аштън възпитават две деца: тригодишната Уайът и едногодишния Димитри. А татко й винаги се надява, че поредната новина за бременността на дъщеря му не е лъжа.


Виж ощеНово в Cosmo