Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мила Кунис за болезнената си раздяла с Кълкин

 

Оценка: (0/5)

Раздялата с Маколи Кълкин не е била лесна – това призна Мила Кунис. А срещата й с Аштън Къчър се оказала несполучлива и на сляпо.

Мила Кунис за болезнената си раздяла с Кълкин

Любовна мъка в снимки - виж я в галерията долу.

Как изглежда любовната мъка в снимки

►►►Уау, Грозното пате Маколи Кълкин се разхубави до неузнаваемост.

Мила Кунис и Аштън Къчър са щастливи заедно вече около три години, само че малко хора знаят как е започнала историята на любовта им.

Актрисата взе участие в предаването на Декс Шепърд Armchair Expert, където разказа как се е запознала с Аштън. Бъдещите тогава съпрузи се срещат след снимките на филма Шоуто на 70-те (That '70s Show) и въпреки че са само приятели, актьорът й обръща особено внимание.

Мила Кунис за болезнената си раздяла с Кълкин

Той вършеше домашните ми задължения без никакъв сексуален подтекст – разказа Кунис, отбелязвайки, че след това и двамата са имали сериозни връзки.

Мила се срещаше с Маколи Кълкин през 2002 година, а Аштън беше влюбев в Деми Мур, за която се ожени след една година отношения. Но тези връзки приключиха, а раздялата с Маколи се превърна в истински удар за актрисата:

„Ще съм първата, която ще си признае, че ми беше отвратително. Дълго не можах да дойда на себе си. Когато се срещахме, Маколи беше много известен. Когато излизахме на улицата, фенките му го обкръжаваха и крещяха. Те не знаеха как да реагират.“

Мила Кунис за болезнената си раздяла с Кълкин

През 2012 в пресата усилено се обсъждаше слухът за връзка между Мила и Аштън, но истината е, че двамата са забелязвани заедно, просто защото актьорът искал да я запознае с един свой приятел (така и не се уточнява кой). Актьорът им уговорил среща, но онзи мъж така и не се появил, а Мила и Аштън оттогава не спират да си общуват.

►►►Първата целувка между Мила Кунис и Аштън Къчър е незаконна.

„Той дълго отлагаше развода си. Мисля, че по този повод представите на хората са много различни, защото Аштън не обича да говори за личния си живот. Той счита, че слуховете трябва да си остават слухове. Но хората вярват в тях. Общо взето, на основата на тези слухове са си формирали странно впечатление какъв и той“, каза Мила и добави, че никога не е вярвала на слуховете, че Аштън й е изневерявал, защото винаги е знаела що за човек е той.

Бяхме абсолютно честни един с друг. Знаехме всичките си грешки, които сме допуснали. Наясно бяхме кои сме и се приехметакива, каквито сме, не крие Кунис.

Мила и Аштън се ожениха през 2015 година и сега възпитават две деца: 3-годишната си дъщеричка Уайът и едногодишния Димитри.


Виж ощеНово в Cosmo