Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мелания Тръмп: „Аз съм най-уплашеният човек в света“

 

Оценка: (0/5)

Мелания Тръмп: „Аз съм най-уплашеният човек в света“

Мелания Тръмп откри сърцето си в интервю и призна, че се страхува, много се страхува.

Ето я малко след като разбра, че да си жената до президанта не е шега работа: снимки в галерията долу.

Мелания Тръмп - новата първа дама на САЩ

►►►Защо Мелания ненавижда живота си в Белия дом?

Телевизионният канал ABC продължава да анонсира интервюто с Мелания Тръмп, което ще излезе днес в ефир: кореспондентът Том Ламас записа разговор с нея по време на скорошно пътуване в Африка.

Мелания Тръмп: „Аз съм най-уплашеният човек в света“

По време на интервюто журналистът е захванал темата за проблемите на жената на президента: скандалът с насилието и хулите в пресата и социалните мрежи.

 

Мелания Тръмп подкрепя социалната кампания Be Best, идеята на която е да помага на подрастващите в борбата с издевателствата и тормоза в интернет. Според думите на първата дама на Америка тя също може да се счита за жертва на такъв торомз.

Мелания Тръмп: „Аз съм най-уплашеният човек в света“

„Мога да кажа, че съм най-изплашеният човек на света. Една от тях. Ще ме разберете, ако обърнете внемание на думите, които хората казват по мой адрес“, казва съпругата на президента.

Според нея децата трябва да бъдат учени да се противопоставят на негативизма, от който могат много да пострадат.

„Длъжни сме да учим децата на поведение в обществото и на правилата на емоционална реакция, за да знаят те как да се справят с подобни проблеми“, счита Тръмп.


Виж ощеНово в Cosmo