Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мел Би с два опита за самоубийство

 

Оценка: (0/5)

Мел Би с два опита за самоубийство

Мелани Браун, на 43 г., известна като Мел Би от бившата група Spice Girls, споделя в още непубликуваната си книга „Брутално искрена“ шокиращи подробности за личния си живот.

Мел Би с два опита за самоубийство

Сега Мел Би е спокойна и уравновесена

В копие от автобиографичното четиво, публикувано от портала Radar Online, тя твърди, че цели два пъти се е опитала да отнеме живота си - за първи път, когато е била на 14 години, а след това и през 2014 г., на 39.

Виж как различните зодии се справят с тъгата (галерията долу):

Хороскоп на тъжните и веселите зодии

При вторият инцидент тя взела свръхдоза успокоителни, след като научила, че тогавашния й съпруг Стивън Белафонте очаква дете от нейната бавачка.

Според информацията американският продуцент принудил бавачката да абортира, но Мел не издържала и поела около 200 таблетки. „Стоях пред огледалото и поставях едно по едно хапчетата в устата си“, пише Мел в книгата, която тя донаписала в болницата.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo