Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Меган и Хари на тайно гости при семейство Клуни

 

Оценка: (0/5)

Меган и Хари на тайно гости при семейство Клуни

Напоследък имената на Меган Маркъл и принц Хари се споменават най-вече редом до това на Томас Маркъл, бащата на херцогинята, който дава интервю след интервю срещу кралското семейство.

Ето защо ни беше толкова приятно да научим, че младоженците са свършили нещо далеч по-приятно през изминалите дни, от това да се карат с Томас. А именно – отишли са на гости на Джордж и Амал Клуни.

Меган и Хари на тайно гости при семейство Клуни

Джордж и Амал бяха сред най-елегантните гости на кралската сватба тази година

Според репортаж на сайта Daily Mail, Меган и Хари са гостували в супер луксозната вила на семейство Клуни, разположена на езерото Комо в Италия. Имай предвид, че информацията за пътуването не е потвърдена от двореца Кенсингтън.

Меган и Хари на тайно гости при семейство Клуни

Но пък сайтът твърди, че двамата представители на кралското семейство са отседнали във вилата миналия четвъртък и са останали там за три нощуви, без никой (имаме предвид папараците) да разбере, че са там.

За да остане гостуването скрито-покрито от медиите е помогнала местната полиция. Хари е прекарал времето си в игра на баскетбол с Джордж, а Меган е помагала в грижата за близнаците Александър и Ела.

Отсъствието на какъвто и да било папарашки снимков материал ни кара сериозно да се замислим в истинността на целия репортаж, но кой знае – Хари и Меган може наистина да са успели да пристигнат свръхсекретно. Дано скоро разберем цялата истина.


Виж ощеНово в Cosmo