Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Майли и Лиам: Заедно са, но сватба... Не, благодаря!

 

Оценка: (0/5)

Майли и Лиам: Заедно са, но сватба... Не, благодаря!

Лиам Хемсуърт и Майли Сайръс са заедно, но изобщо не планират да сключват брак.

Ето я любовната им история в снимки.

Любовната история на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт в снимки

►►►Защо Майли истри всичките си постове в Instagram.

Според близки до двойката Майли и Лиам, които отмениха преди време сватбата си, изобщо може да не си кажат „да“ някога.

Но феновете на двойката нямат повод за притеснение: 25-годишната Майли Сайръс и 28-годишният Лиам Хемсуърт нямат намерение да се разделят.

Както споделя източник, близък до звездите, и двата са разбрали, че бракът не е най-важното нещо за тях, по-важно е, че се обичат и са щастливи.

Майли и Лиам: Заедно са, но сватба... Не, благодаря!

„И Майли, и Лиам са доста студени по въпроса за сватбата. Подхождат си“, споделя източникът.

Въпреки годежа, който се състоя през 2016 г. (тогава двойката се събра, след раздяла през 2012 г. и на пръста на певицата се появи пръстен с диамант), Майли каза, че не иска да се омъжва, защото не мисли, че бракът ще ги направи с Лиам по-щастливи, а връзката им по-здрава.

Разговорите за раздяла бяха заради това, че Лиам иска деца, а Майли беше категорично против – са абсолютен слух.

Според приятел на двойката отношенията им са по-здрави от на което и да е семейство. Разбира се, не минават без дребни караници, но Майли и Лиам единствено се забавляват от случващото се.

Е, ние не спираме да очакваме те да си променят решението, защото сватбата изглежда ще е атрактивна, след като Майли сподели, че би искала тя, ако се случи, да е в ранчо. А певицата е креативна и всеки път ни изненадва с оригинални идеи.


Виж ощеНово в Cosmo