Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Майката на Деми Ловато проговори за свръхдозата

 

Оценка: (0/5)

Майката на Деми Ловато проговори за свръхдозата

Майката на Деми Ловато, Диана Де ла Гарза даде телевизионно интервю, в което коментира предозирането с наркотик от дъщеря си за пръв път и се обърна американското общество относно наркотичната зависимост, обхванала страната.

Виж как изглежда Деми, когато се появява в целия си бляскав стил на червения килим (галерията долу):

20 секси визии на Деми Ловато

С разрешението на дъщеря си Де Ла Гарза разговаря с Нюзмакс ТВ за това, как е реагирала, когато за първи път е научила за докосването до смъртта на Ловато след свръхдоза наркотици през юли.

Тя разкри, че дъщеря й е била в „критично състояние“ в продължение на два дни и че няма представа дали Деми ще го преодолее или не.

„Все още ми е много трудно да говоря за това… Всъщност погледнах телефона си и всички онези текстове започнаха да излизат“, цитира интервюто Контактмюзик. Тя разказва, че е видяла поток от послания, съобщавайки неща като: „Току-що чух новините, съжалявам“, „Моля се за семейството на Деми“. „Бях в шок. Мислех си, какво става? ... Сърцето ми просто спря“, споделя майката на звездата.

►►► Майката на Ариана Гранде защити Деми Ловато

Първоначалните съобщения за предозирането на Ловато предполагат, че е взела хероин, но последвалите тестове показват, че е употребила невероятно силни и пристрастяващи болкоуспокоителни.

След като разговаряла с асистента на дъщеря си Келси, Де Ла Гарза и други близки членове на семейството се втурнали към медицинския център „Седарс-Синай“ в Лос Анджелис, за да бъдат с нея. „Отидохме в спешното отделение, за да бъдем до нея, а тя изобщо не изглеждаше добре“, спомня си майката. „Тя беше в лошо състояние, но й казах: Деми, аз съм тук. Обичам те ... Тогава тя ми каза: Аз също те обичам. От този момент нататък никога не съм си позволявала да мисля, че нещата няма да бъдат наред.“

Що се отнася до възстановяването на нейната 26-годишна дъщеря, майка й добави: „Мога честно да кажа днес, че тя се справя много добре. Здрава и щастлива е, работи върху своето лечение и получава помощта, от която се нуждае.“

Де Ла Гарза говори и за вълната на пристрастяване към наркотиците, която в момента разтърсва Америка. „Не разбирате, че идва и това е страшното“, обясни тя. Наркотичната криза в Америка е на епидемично ниво и хората не разбират това, докато не започнат да я изследват... След инцидента започнах проучване как наркотиците убиват децата ни ... На всеки 15 минути някой умира от свръхдоза ... Искам да направя каквото мога в тази битка и да се боря с помощта на всеки, който е готов да ми помогне."

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo