Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Мадона показана на света редки семейни кадри

 

Оценка: (0/5)

Мадона показана на света редки семейни кадри

Мадона пристигна със семейството си в Малави и показа невиждани досега кадри от семейния албум.

Вдъхнови се от стила на Мадона със снимките от галерията долу.

Вдъхновяващият стил на Мадона

Шестте деца на Мадона, 21-годишната Лурдес, 17-годишният Роко, 12-годишните Дейвид Банда и Мърси Джеймс, а също и 5-годишните близнаци Стела е Естер не се събират заедно всеки ден.

►►►Ужасна, прекрасна или просто Мадона. Ето защо.

Мадона показана на света редки семейни кадри

Само че лятото е времето на семейните пътешествия, от които се възползва Мадона и замина за Малави. На това пътуване тя взе всичките си деца.

Мадона показана на света редки семейни кадри

На страницата си в Instagram се появи рядък кадър, показващ цялото семейство заедно. Снимката е направена в детска болница, която беше открита преди година в африканската страна с финансовата помощ на Мадона.

Медицинският център „Мърси Джеймс“ стана първата детска болница в Малави. Преди година децата на изпълнителката й помогнаха при откриването на медицинското заведение: Роко украсяваше стените в реанимацията със свои рисунки, Дейвид се изяви заедно с другите на сцената, Мърси дръпна трогателна реч...

Мадона показана на света редки семейни кадри

С държавата в Източна Азия Мадона я свързват дълги отношения. Преди 12 години тя за първи път отиде там и оттогава помага активно да се строят училища, да се развива здравеопазването.

През 2008 Мадона взе от Малави първото приемно дете в семейството – осинови Дейвид, а година след това и Мърси Джеймс.


Виж ощеНово в Cosmo