Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Лоши новини за феновете на Тузара

 

Оценка: (0/5)

Лоши новини за феновете на Тузара

Здравейте, фенове на „Сексът и градът“!

Да, точно вие, които следите с трепет дали ще има трети филм от поредицата и кога ще бъде заснет той! Ето малко новини – трети част няма да има (поне за момента). Но ако имаше, по сценарий Тузара е трябвало да умре още в първите сцени.

►►► Най-яките цитати от "Сексът и градът"

По време на подкаста „Origins”, журналистът Джеймс Андрю Милър разисква сериала, както и двата филма, направени по него, след което разкрива интересната подробност – ако беше снимана трета част, в нея Тузара щеше да умре.

Лоши новини за феновете на Тузара

Целият филм щеше да се върти около Кари и как тя преодолява смъртта на любимия си. Очевидно, това е причината Ким Катрал (Саманта) да откаже участие в лентата.

„Хора близки до Ким вярват, че сценарият на филма не е предложил особено голямо участие на нейната героиня Саманта – казва Милър в подкаста. Според журналистът, Тузара е трябвало да умре от инфаркт под душа. „Остатъкът от филма щеше да е за начина, по който Кари се справя със смъртта му, а не за взаимоотношенията между четирите приятелки“, продължава Милър.

Лоши новини за феновете на Тузара

Ако оставим ужасяващите подробности около сценария настрана и се съсредоточим върху самите снимки, Сара Джесика Паркър вече е коментирала в интервю, че са правени преговори с Катрал за филма. Преговорите не са протекли добре, тъй като продуцентите не са успели да се споразумеят с актрисата. Според Паркър, никой не е виновен за случилото се, защото е ставало въпрос за чисти бизнес отношения.

►►► 11 секси урока от Саманта Джоунс

„Водехме чистосърдечни преговори – коментира Сара Джесика Паркър. – Писах й имейл и се опитах да се свържа с нея, за да й обясна, че имаме нужда от героинята й, защото тя е изключително важна. Точните думи на Паркър към Катрал са били: „Надявам се, че когато си прочела сценария, си видяла красотата, радостта и страданието, което аз и останалите видяхме.“

Лоши новини за феновете на Тузара

Паркър твърди, че в крайна сметка от филмовото студио не са успели да удовлетворят исканията (парични или други) на Ким Катрал.

Въпреки статиите в пресата, според които момичетата от „Сексът и градът“ не са се разбирали изобщо, Сара Джесика твърди обратното. Тя казва, че настроението на снимачната площадка е било повече от приятелско, но признава още, че след 80 часа снимки на седмица, съвсем нормално би било актрисите да не искат да прекарват и свободното си време заедно. 


Виж ощеНово в Cosmo