Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Лана Дел Рей – жертва на покушение

 

Оценка: (0/5)

Лана Дел Рей – жертва на покушение

Срещу певицата Лана Дел Рей е подготвян атентат по време на собствения й концерт.

Както съобщава полицията в Орландо, срещу Лана било организирано покушение. В петък, на 2-ри февруари, представителите на закона са задържали 43-годишния Майкъл Хънт, който замислял да извърши престъпление срещу 32-годишната певица.

►►►Тя не иска наистина да умре.

По-късно стана известно, че престъпникът, въоръжен с нож, имал намерение да нападне звездата по време на неин концерт. За късмет обаче преди изявата й в полицията се получило съобщение (така и не става ясно кой е помогнал на полицаите) за възможната заплаха.

Слава богу, пазителите на реда са реагирали светкавично и арестували престъпника преди да влезе в залата. Не е известно дали са съобщили на Лана какво й е подготвяно, но във всеки случай по време на концерта тя не била никак притеснена, нито коментирала случката.

Лана Дел Рей – жертва на покушение

Поведението на 43-годишния престъпник отдавана било провокативно, разказват източници. Той постоянно пишел в социалните мрежи странни и заплашителни съобщения, само че никой не му обръщал внимание. И Хънт решил да промени това, като извърши престъпление.

Защо е избрал точно Лана Дел Рей, засега не е ясно, тъй като до този момент той не е е контактувал с нея. Но да разбере подбудите му, е работа на полицията и се надяваме това да стане съвсем скоро.


Виж ощеНово в Cosmo