Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кралският дворец с агресия срещу бащата на Маркъл

 

Оценка: (0/5)

Кралският дворец с агресия срещу бащата на Маркъл

Според последните новини, Меган Маркъл и принц Хари все още не знаят как да постъпят спрямо бащата на херцогинята, който дава платено интервю след платено интервю по адрес на дъщеря си.

Младоженците може и да се чудят какво да направят, но очевидно от двореца Кенсингтън смятат да предприемат сериозни действия спрямо татко Томас Маркъл.

Кралският дворец с агресия срещу бащата на Маркъл

„Дворецът обикновено следва строга политика да не коментира лични дела, но сега се обмисля план за предприемане на по-агресивна стратегия, която да се справи с проблемните баща и сестра – споделя източник пред Entertainment Tonight. – Никой не иска това да продължи.“

►►► Бащата на Меган Маркъл отново я разочарова

Обзалагаме се, че наистина никой от кралския дворец не е доволен. Особено от изказването на полусестрата на Меган, Саманта Маркъл в Twitter, което гласи: „Църквата на кралицата? Вие се наричате християни? Христос никога няма да третира семейството така, както вие го правите. Засрамете се, безсърдечни същества.“ Според източници обаче, от двореца не се притесняват за бръщолевенията на Саманта, тъй като тя никога не е имала връзка с Меган.

Кралският дворец с агресия срещу бащата на Маркъл

Меган и Хари не смятат кавгите с Томас да помрачат щастието им

Меган все още не е разговаряла с баща си (ако може да се разчита на информацията от медиите) в десетте седмици след сватбата. Припомняме, че Томас Маркъл реши да не идва на церемонията само седмица преди тя да се състои.

►►► Сестрата на Маркъл обидена на Хари

Въпреки предишната информация, Меган и Хари нямат планове да осъществят контакт с бащата, за да изгладят отношенията си.


Виж ощеНово в Cosmo