Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Кой още избяга от Анджелина Джоли

 

Оценка: (0/5)

Кой още избяга от Анджелина Джоли

Адвокатът на актриса отказва да работи с нея.

Виж Брад и Анджелина в най-добрата им светлина, още докато бяха заедно.

Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

►►►За да е далече от бившия си, Анджелина е готова да избяга и в Камбоджа.

Кой още избяга от Анджелина Джоли

Бракоразводното дело между Брад Пит и Анджелина Джоли се точи вече две години. Страните по никакъв начин не могат да стигнат до споразумение по въпроса за попечителството над 6-те им деца.

Разводът толкова се проточи, че започна да засяга не само членовете на семейството, но и техните обкръжени.

адвокатката Лаура Васер
адвокатката Лаура Васер

Сега на дневен ред е новината, че адвокатката на Анджелина Лаура Васер, наричана холивудската Кралица на разводите и развела я с предишния й съпруг – Били Боб Торнтън, отказва да работи повече за Джоли.

50-годишната Лаура извършва адвокатска дейност от 1994 г. и е най-силна в разводите. Сред клиентите й са звезди като Джони Деп, Райън Рейнолдс, Бритни Спиърс, Хайди Клум.

Тя е способна да се справи и с най-заплетените ситуации, но видимо не и с тази на Брад и Анджелина.

Главната цел на Джоли е да спечели пълно попечителство над децата – и тя дори почти успя да го постигне. Но накрая съдът взе страната на Брад Пит, заявявайки, че децата не могат да растат без участието на баща им във възпитанието и отглеждането.

Кой още избяга от Анджелина Джоли

Тогава Анджелина ги взе със себе си на снимките на Господарка на злото 2, а в отговор Брад не й разреши да използва децата при правенето на този филм.

„Тя се храни с гняв. Поведението й е нелепо и необосновано“, коментират приближени до двойката.

Според изданието TMZ оттеглянето на адвокатката също е заради гневните обвинения на Джоли. Според Лаура Васер Анджелина е доста „отровна“ в коментарите и постъпките си.

В същото време майката на шест деца заяви, че е готова за осинови седмо и вече търси нова юридическа фирма, която ще продължи да я представлява в съда.


Виж ощеНово в Cosmo