Lady Popular Cosmopolitan

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Кейт и Уилям са подложени на остра критика

 

Оценка: (0/5)

Кейт и Уилям са подложени на остра критика

Кейт Мидълтън и принц Уилям станаха обект на хули заради желанието им да имат още деца.

Кейт Мидълтън - стил и женственост

Когато кралското семейство започна европейския си тур, те първо се отправиха към Варшава. Именно там, разговаряйки с президента Анджей Дуда и съпругата му Агата, представителката на кралското семейство намекна, че би искала да има поне още едно дете. Това изказване на херцогинята предизвика огромен обществен резонанс. Детската организация от Сан Франциско Having Kids публикува писмо, в което помоли кралската двойка да отложи „прибавянето на още един член към семейството им“.

Кейт и Уилям са подложени на остра критика

Според думите на Картер Дилард – президент на организацията, Кейт и Уилям имат огромно влияние върху мнението на другите, само че далеч не всички, по негово мнение, могат да си позволят да създадат многодетни семейства по ред причини.

►►►Щастие в шесткратен размер

„Ние осъзнаваме, че Уилям и Кейт имат прекрасен живот. Те са застраховани от бедност и от повечето проблеми, които възникват при много семейства. Те винаги ще бъдат заобиколени от грижи и внимание, децата им – също. Мъниците имат възможност да получат най-доброто образование и да се устроят в живота. Но, замислете си, това не е възможно да се случи на всяко дете, което се появи на белия свят“ – се отбелязва в писмото.


Виж ощеНово в Cosmo