Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Интернет се шегува с 25-метровия шлейф на Приянка

 

Оценка: (5/5)

Интернет се шегува с 25-метровия шлейф на Приянка

Сватбата на Приянка Чопра и Ник Джонас, която макар и индийска се случи на българския принцип „Три дни яли, пили и се веселили“ имаше един основен акцент – булчинската рокля с 25-метров шлейф!

Интернет се шегува с 25-метровия шлейф на Приянка

„Всяко момиче мечтае да изглежда като принцеса на сватбения си ден“, каза преди церемонията Приянка пред списание People. Актрисата изпълни обещанието си и още как!

Бялата сватбена рокля, дело на Ralph Lauren (дизайнерът, отговорен за запознанството на младоженците), бе прелестна. Жалко, че интернет не й обърна никакво внимание. Очите на всички бяха вперени в шлейфа на Приянка, дълъг 25 метра и поддържан от шест асистента.

Някои звезди пък решиха да се омъжат в цветни булчински рокли. Виж кои са те в галерията долу:

Звездите, избрали цветни рокли за сватбите си

Тази част от облеклото на булката бе повече от впечатляваща (и може би една идея по-пищна от необходимото) и това доведе до редица интернет шеги. Ето няколко от най-добрите попадения:

„Как да се използва роклята след сватбата.“

„Шлейфът на Приянка е по-дълъг от някои любовни връзки.“

„Шлейфът на Приянка е по-дълъг и голям от бъдещето ми.“

„Единственото нещо, което може би е по-дълго от шлейфа на Приянка е сегашният ми списък с крайни срокове.“

„Разочарован съм, че Ник Джонас не пристигна на сватбата като скочи от хеликоптер без парашут и се приземи върху шлейфа на Приянка.“

Интернет: 100. Приянка: 0.


Виж ощеНово в Cosmo