Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Хилъри, извинявай, че ч*ках Бил!

 

Оценка: (0/5)

Хилъри, извинявай, че ч*ках Бил!

Моника Люински иска да се срещне с Хилъри Клинтън, за да поднесе извиненията си за връзката й с Бил Клинтън.

►►►Истината за връзката на Бил Клинтън и Моника Люински.

45-годишната Люински две десетилетия след скандалната връзка с президента на САЩ Бил Клинтън намери начин да напомни за тази история. Ексстажантът от Белия дом взе участие в създаването на документалния телевизионен проект „Аферата Клинтън“ (The Clinton Affair) и разказа пред журналистите за работата си. Този път обаче тя фокусира вниманието на публиката върху съпругата на бившия политик – Хилъри Клинтън.

Хилъри, извинявай, че ч*ках Бил!

16 декември, 1996 г.: Моника и Бил Клинтън се срещат в Белия дом

"Ако днес видя Хилъри, то ще положа максимум усилия, за да призная искрено пред нея, че много съжалявам за случилото се пред години с мъжа й. Сигурна съм, че бих постъпила точно така. По същия начин правя и в други аналогични ситуации."

„По-рано пишех писма, с които молех за прошка, включително и от хората, които са ме обиждали. Ние се превръщаме в жертви, когато престанем да съпреживяваме“, каза Люински.

Хилъри, извинявай, че ч*ках Бил!

През 1999 г. Моника се извини в интервю – тя поиска прошка от жената на Клинтън и от дъщеря му.

„Те преживяха болка и страдаха заради всичко това. Не съм мечтала да моля Челси и г-жа Клинтън за прошка, но ми се иска те да знаят, че съжалявам“, каза тогава Люински.

А самият Бил никога не се е извинявал лично пред Моника, а наскоро дори напомни, че няма и намерение да го направи. Съпругата му Хилъри винаги го е подкрепяла и е била на негова страна.


Виж ощеНово в Cosmo