Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Феновете ядосани, че от MTV не почетоха Avicii

 

Оценка: (0/5)

Феновете ядосани, че от MTV не почетоха Avicii

Церемонията по раздаване то на „Видео музикалните награди на MTV” се проведе в понеделник вечерта, но протече без почти никакво споменаване на Avicii, световноизвестния диджей, който почина през април на 28-годишна възраст.

Феновете ядосани, че от MTV не почетоха Avicii

Рита Ора с MTV наградата си, за песента в колаборация с Avicii

Мислиш, че роклята на Рита Ора е странна? През годините, звездите са се обличали още по-шантаво за MTV наградите. Разгелдай най-шокиращите облекла в галерията долу:

Най-шантавите облекла на музикалните награди на MTV за всички времена

Avicii спечели посмъртно наградата за „Най-добро танцувално видео“ за парчето „Lonely Together”, в което пее Рита Ора. Дотук добре, но представянето на самата награда дори не се състоя на живо.

Феновете ядосани, че от MTV не почетоха Avicii

Рита бе единствената, която спомена името на Avicii по време на церемонията

Когато Рита се качи на сцената, тя спомена името му, преди да представи друга награда. „Току-що разбрах, че аз и Avicii сме спечелили приза за най-добро танцувално видео, така че вдигнете малко шум за Avicii, един невероятен талант“, каза Ора.

Разбираемо, феновете на Avicii никак не бяха доволни, че никой не си направи труда да почете техния идол. Социалната платформа Twitter се напълни с ядосани коментари.

►►► Изповедта на тайната приятелка на Avicii

„Забравиха за Avicii толкова скоро?“ и „По дяволите, можеха да запазят минута мълчание в памет на Avicii” бяха най-често срещаните обвинения към организаторите на наградите на MTV.

Феновете ядосани, че от MTV не почетоха Avicii

Пренебрежението към смъртта на диджея не беше единствената случка, която ядоса хората по време на церемонията. Фенове от целия свят критикуваха речта на Мадона, която уж беше в памет на Арета Франклин, но според мнозина всъщност представляваше хвалебствие за... самата Мадона.

Феновете ядосани, че от MTV не почетоха Avicii

Мадона се опита да почете паметта на Арета Франклин, но не успя да убеди феновете в искреността си

Поп легендата говори в продължение на няколко минути за себе си и за това как е пробила в музикалната индустрия, като накрая завърши с изречението „Сигурно се чудите защо ви разказвам тази история“ и рехаво я свърза с факта, че Арета Франклин е била вдъхновение за нея като певица.


Виж ощеНово в Cosmo