Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Ева Лонгория се снима в секси фотосесия с корема

 

Оценка: (0/5)

Ева Лонгория се снима в секси фотосесия с корема

Малко преди да роди Ева Лонгория се съгласи на смела фотосесия и разказа за бременността си

Звездните бебета на 2018 - в галерията долу.

Звездните бебета, които очакваме през 2018

►►►Почувствай се като гост на пижаменото парти в чест на бебето на Ева Лонгория.

43-годишната Ева Лонгория всеки момент ще роди първото си дете, в чест на което в началото на май организира тематично парти. През цялата бременност актрисата сияеше от щастие и се наслаждаваше на очакването на бебето, а в последните месеци преди да роди, реши да си направи подарък за спомен – фотосесия с корема, която да й напомня за тези дни от живота й.

Списанието Iris Covet Book предложи на Ева да се превърне в негова главна героиня на техен летен брой и ето че тя грейна на корицата му, облечена в полупрозрачна рокля на Helo Rocha.

„Преди бременността аз напълнях малко – и това беше достатъчен повод за медиите да си направят извода, че чакам дете. Когато двамата с мъжа ми разбрахме, че наистина съм бременна, той се опита да скрие новината от журналистите. Тогава му казах: „Не се притеснявай, те така и така през цялото време пишат че съм бременна. Всичко е наред. Сега ще напишат, че преяждам и тогава ще им кажа: „Не, този път наистина съм бременна!“, смеейки се разказва Ева.

Ева Лонгория се снима в секси фотосесия с корема

Лонгория, заедно със съпруга си Хосе Антонио Бастон, очаква (с нетърпение, много ясно) появата на първото им общо дете. Хосе има вече три от предишната си връзка с Наталия Есперон – Хосе, Тали и Мариана.


Виж ощеНово в Cosmo