Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Елза Патаки: „Крис не беше готов за семейство“

 

Оценка: (0/5)

Елза Патаки: „Крис не беше готов за семейство“

Елза Патаки разказа в откровено интервю какви трудности е срещнала с Крис Хемсуърт и пречела ли й е разликата във възрастта.

Горещо, още по-горещо, най-горещите мъже ⇒ виж в галерията долу.

Най-горещите мъже в света

За австралийския ELLE 41-годишната Елза Патаки споделя, че й се е наложило да се сблъска с определени трудности заради 43-годишния си съпруг – Крис Хемсуърт. Актрисата признава, че когато го е срещнала, той съвсем не е бил готов да стане баща.

Елза Патаки: „Крис не беше готов за семейство“

„Беше прекалено млад за семеен живот. Нещата се усложнява от това, че му се налагаше да съчетава бащинството с кариерата – и това не му се отдаваше лесно“, разказва актрисата.

►►►Тях постоянно ги разделят, но те вече 18 години са заедно

В същото време Елза отбелязва, че съпругът й винаги е поставял на първо място семейството. Той винаги се стараел да бъде най-добрият баща и никога не я е подвеждал.

Елза Патаки: „Крис не беше готов за семейство“

Елза и Крис се ожениха през 2010 г., когато Хемсуърт беше едва на 27 години, само 10 месеца след като започна връзката им.

Първото дете на двойката, момиченцето Индиа Роуз, се появи на бял свят през пролетта на 2012 г., а през март 2014 Елза и Крис станаха отново родители – родиха им се близнаците Тристан и Саша.

Сега, надниквайки страниците им в социалните мрежи, оставаме с впечатлението, че Хемсуърт се справя прекрасно като татко.


Виж ощеНово в Cosmo