Lady Popular Cosmopolitan
С използването на този сайт Вие приемате, че той използва „бисквитки" за подобряване на Вашето преживяване, персонализиране на рекламите и анализ на посещаемостта. Моля прочетете нашите Условия, Политика за бисквитки и Политика за защита на личните данни.разбрах

Елизабет II – без шофьорска книжка и паспорт

 

Оценка: (0/5)

Елизабет II – без шофьорска книжка и паспорт

Британската кралица Елизабет II е владетел на Великобритания, Канада, Австралия, Нова Зеландия и 12 други кралски държави от Британската общност - титла, която носи много привилегии.

Виж седем кралици и техните тайни за красота (галерията долу):

7 кралски особи и техните тайни за перфектен външен вид

Една от привилегиите е, че кралицата може да пътува в чужбина без пътнически документи. Това е привилегия, притежавана изключително и само от кралица Елизабет II, която не се отнася за други членове на британското кралско семейство.

Елизабет II – без шофьорска книжка и паспорт

Кралицата много често използва влак за официалните си посещения

Освен в управляваните от нея държави, кралицата може да пътува без паспорт по целия свят и ще бъде запомнена в историята като британският монарх, който е посетил повечето страни по света - 116.

►►► Алкохоличка ли е кралица Елизабет II?

Трябва също така да се отбележи, че всички британски паспорти се издават от името на кралицата.

Елизабет II – без шофьорска книжка и паспорт

Каретата също е предпочитано средство за придвижване от Елизабет II

Привилегиите не спират дотук. Елизабет II има също имунитет за наказателно преследване, има право да обявява война на която и да е страна, има право да шофира без свидетелство за управление ... както и много други още права и предимства.

Източник: бгнес


Виж ощеНово в Cosmo